21.04.2018.

Cultural Places

Na ovogodišnjoj izložbi „HT nagrada – MSU Zagreb“, Hrvatski Telekom slavi 11. godinu suradnje s Muzejom suvremene umjetnosti te tim povodom predstavlja radove mladih suvremenih umjetnika koji će se moći pogledati od travnja do 13. svibnja u MSU.

Natječajna izložba HT nagrada za hrvatsku suvremenu umjetnost, nastala u suradnji Muzeja suvremene umjetnosti i Hrvatskog Telekoma daje reprezentativan i relevantan pregled domaće suvremene likovne scene. Riječ je o najvećoj i ujedno jednoj od najznačajnijih nagrada za suvremeno vizualno stvaralaštvo u Hrvatskoj.

Uz prošlogodišnji digitalni muzej artt.hr, autora Jurija Armande, koji radi na vizualnom identitetu projekta od samog početka, HT ove godine predstavlja i novu, interaktivnu mobilnu aplikaciju Cultural Places koja omogućava na potpuno inovativan način doživljaj kulturnih mjesta, događaja i aktivnosti. HT  je kulturni entuzijast koji je identificirao potrebu za kulturnom platformom koja pruža cjelovito korisničko iskustvo. Zato je nastala aplikacija koja osim muzeja i galerija u Hrvatskoj, omogućuje pronalazak i svih muzeja, galerija i kulturnih događanja na svijetu.

Možda najzanimljivije za sve posjetitelje izložbe u MSU-u je činjenica da će aplikacija također poslužiti kao vodič po izložbi. Nakon skidanja aplikacije, na ulazu u muzej, posjetitelji će dobiti lozinku te će tako moći prolaziti kroz izložbu uz vodič na svojem telefonu koji će opisivati svaki rad.

 

Vijesti

MSU ZAGREB

Avenija Dubrovnik 17
10000 Zagreb, Hrvatska

UTO–NED: 11–18 sati
SUB: 11–20 sati
PON i praznici: zatvoreno